به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دکتر عباسی سالخوردگی جمعیت را پدیده فراگیر، جهانی رو به افزایش دانست و افزود: طی قرنهای ۲۰ و ۲۱ سالمندی افزایش و رشدی سریعتر از رشد کل جمعیت داشته که این رشد معادل ۲ درصد است.
وی با بیان اینکه گیلان، بالاترین نرخ سالمندی در میان استانهای کشور را داراست، تصریح کرد: براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ در گیلان، سالمندان ۱۳.۲۵ درصد کل جمعیت گیلان را تشکیل میدهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بیشتر سالمندان استان بیسوادند و میزان بیسوادی در زنان بیشتر از مردان و در روستا بیشتر از شهر است ادامه داد: مشکلات مالی، بهداشت و سلامت عمده مشکلات مطرح شده در سالمندان است.
عباسی از اجرای سند ملی تحول نظام سلامت، رفاه و منزلت سالمندان مبتنی بر الگوی اسلامی ایرانی در استان خبر داد و گفت: گسترش برنامه های خود مراقبتی در سالمندی در تمام مناطق شهری و حاشیه شهر در گیلان از برنامههای معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
وی استمرار و گسترش برنامه مراقبت ادغام یافته و جامع سالمندی در تمام مناطق شهری، روستایی و حاشیه شهر را یکی از پروژههای راهبردی سلامت سالمندان در گیلان عنوان کرد.
انتهای پیام
نظر شما